Hey hey !hey . saya NUR JANAAH puteri bongsu EN.ANWAR & PN.ADELENA merangkap tuan punya blog >..< welcome to my offical blog yang menceritakan segala kisah hidup saya ------>(Love Both OF You)Nur Janaah,Nurul Janatul,Nur Atikah,Hafizahwatie,Wana Viwok,Aina Viwok,Miera,Choky,Muna Syahirah,Farah Ain,Shidy,Ain,Lynn,Afida,Nurul Shidah,Max 247 ^_^ ,Megaboys ^_^, A'ar,Iym,Mierul,Fifi,Ob,Hans,Jaq,Eykal,Kim,Virgo ,Aiden,Darius,Shazrin,Aj,Nia,Avian Alvino,My All Big Family<---all of you always make me happy ..love both of you >.<

Friday, 27 April 2012

All of you make me happy

haloo >.<
lama tak edit blog kan xD
okeyh .hari nie saya mahu cerita tentang MEREKA .
siapakah mereka itu ??
okeh sebelum tu saya mahu cerita sikit tentang MEREKA itu
actly sye baru kenal mereka ..melalui satu group n with my tweethearts >.<
this kak syida n kak zatie :D so awesome n cute 
this adik maria 
ini kakak Nia 
dorg semue sangat frendly .baik . tak sombong saya syg mereka  :D
terutme akak syida ,n adik maria n this akak saya baru kenal kak nia
saya harap lepas nie saya akn jadi lebih rapat dengan mereka
harap satu hari nanti dapat jumpa mereka .nak jumpa mereka sangat xD\


siapa kah mereka ?
yeahhh ini lah kumpulan max 247
Saya minat giler dengan kumpulan nie .Semua ahli kumpulan nie saya minat giler.
why ?
sebab suara mereka sangat awesome , kumpaln mereka yang sangat hebat .lagu mereka yang sangat best .
lagu dorang yang paling saya suka CINTA 247 ,GADIS DAN BUNGA , SATU CINTA
terutama lagu cinta 247 Paling saya suka :D
ahli kumpulan dorg ada 10 org :) .semua hensem2 n smart .boleh buat semue org melting
termasuk saya .hahaha >/////<
saya harap suatu hari saya boleh jumpa kumplan max 247 
aminnn

siapa nie ? haiyaa bnyk nye kan ?
hehe okeyh ini adik kepada MAX247 iaitu MEGABOYS
kumpulan nie saya baru kenal :D .belum pernh dngr lagu dorg sbb cri2 tak jumpa ..
n kumpulan nie ramai yang belum kenal .sbb masih baru n insyaAllah one day msti dorg akan jadi HOT  macam MAX247 :))
dalam banyak mereka nie yang paling saya minat .iailahhhh..
sapa aek ??jeng2
yeahh .hehehe (macam budak2 :P)
oyeahh ini lah MEGA AIDEN 
muka dy mcm sye pernh jumpe :D sbb 2 sye minat kat dia .ahaha
sangat peramah tau ..hehe
he say : my life full with  
kumpalan MAX 247 & MEGABOYS nie semue nye di bawah bimbingan abg AESAR MUSTAFA
ini dia abg AESAR MUSTAFA

heee ..okeyhlah penat dah tulis pasal mereka nie :D btw i alwys spprt MAX 247 & MEGABOYS 


okeyh .baibai ....


LOT OF LOVE


Saturday, 14 April 2012

halloo .
semalam kami semue pergi ke bandar ! sebab ada festival sempena mersing laguna .
notbd lah .biase2 .tpi x sernk pon .hehe
hehe .tapi seronk jgk dpt keluar dgn kawan2
yg sebenrnye smlm .tujuan sye  dtg bndr sbb nak ge xiang gou nk makan coklat mouse .tpi syg nye coklat mouse 2 dh habis ...sedihhh yawww .sye makan chees tart je ...:(
 humm2 .next time bile pergi hrp2 ada coklat mouse 2 ..>.<
okeyh , sampai c2 je lah ..malas nk taip panjg2 ..just nkk tingglkan gmbr masa semalm :)
enjoy !!





















okeyh ..sebenrnye bbnyk lagi gmbr .,tapi x kan nk masukkn semue kan .hehe ..
ok smpai c2 je :D bye2

Thursday, 5 April 2012

APRIL !

haloooo ...ehee
dah lama x updte blogkan ..rindu pulak nak cerita-cerita ,,
sekarang dah masuk bulan ke4 dalam 2012 ..hehe .dalam pada 2 banyak yg berlaku :D
hehe

ok saya sangat sedih + happy +++++ hehehe
wooww banyak kan +++ kat happy .hehe

ok nak cerita sedh dulu
saya sedih hari nie sebab saya x dapat nak ikot fan max 24:7 punye event .husshh sedih tahap gaban :P
tapi saya akan tunggu satu masa 2 saya akan jumpa mereka juga .insyaAllah
n lagi satu masa kat kelas .iqa kene duduk tmpt lain cg susunkan meja balik .uuu .sedih lah .kalau x depan saya mesti iqah .kalau sye nak pnggl nk tnye soaln mesti tnye iqa .skrg dh org lain .houuhhh .terus x beljr tdi .
tapi kene sabar juga ,tapi sedihhhhh :(

hehe

yang membuatkan saya happy hari nie kat sekolah .bila tadi masa cg azliza dah tukrkan tmpt ddk .dy bork2 lah ..dy tngk muka sorang2 pas 2 dy cakap apa pekerjaan kita pada masa nanti ...
saya suka sangat .sebabb kata kata guru kan satu doa ..:)
saya harap apa yang cikgu kata kat sekolah tadi yang saya bila dah besar akan jadi seorang peguam akan jadi kenyataan dengan usha2 dan twkln yg saya lakukan dan berkat kata kata cikgu akan jad kenyataan ..aminnn

nak tau x kenapa .sebab cita cita saya mmg nak jadi seorang peguam .semoga Allah s.w.t permudahkan segala urusan .aminnn


#ok dah pukul 12.15 .nk tido .hehehe ..bubye .i love you max 24:7 A'ar :P hahha