Hey hey !hey . saya NUR JANAAH puteri bongsu EN.ANWAR & PN.ADELENA merangkap tuan punya blog >..< welcome to my offical blog yang menceritakan segala kisah hidup saya ------>(Love Both OF You)Nur Janaah,Nurul Janatul,Nur Atikah,Hafizahwatie,Wana Viwok,Aina Viwok,Miera,Choky,Muna Syahirah,Farah Ain,Shidy,Ain,Lynn,Afida,Nurul Shidah,Max 247 ^_^ ,Megaboys ^_^, A'ar,Iym,Mierul,Fifi,Ob,Hans,Jaq,Eykal,Kim,Virgo ,Aiden,Darius,Shazrin,Aj,Nia,Avian Alvino,My All Big Family<---all of you always make me happy ..love both of you >.<

Sunday, 25 March 2012

Like Max 24:7

okeyh hai :D
sye nak cerita pasal max 24:7 nie
hehe .
kumpulan mpop yg baru lagi xD .,saya suke lagu2 dorang semue best2 ...
terutama lagu cinta 24:7 ,satu cinta ,dan biar putus sementara
semue best2
saya kenal kumpulan nie kat fb .dari adik sabrina alattas ..dri c2 sye kelan kumpln nie .
kumpaln nie ada 10 org ..yg paling saya minat A'ar ,dan Fifi .dorg comell
umur dorg dalam lngkng 19-26 g2 lah .yg paling muda mirul19 tahun :D
hehe .nie dia mereka ..comel kan


yg nie ada 12 ahli kumpln :D untuk lagu cinta 24:7 dorg nnyi kumpln 12 org .yg lain semue 10

okeyh .yg nie yg paling saya suke xD sebab dia comell .hehe
bersih je muka ...
A'ar
kan ? comel sgt .hehe

harap suatu hari nanti boleh pergi konsert dorang .yeahh amin

Saturday, 17 March 2012

My Scout

wahhh .ok sangat teruje malam nie >.<

akhirnya .rindu saya terlerai jgk nak dgr org pngl sye syurge
hehe .
dy ingat lagi lah pngln syurge 2..
ok ..thanks for mke me hppy to night .lena tido saya broo ..
untuk wana ..pngln kentut 2 dy mmg x lupa kan ...org & kwn & mcm abg dh dia 2 ..baik sgt .dan sgt giler2 dn klkr ..
anwy thanks a lot ...
 *SYURGE*

Thursday, 15 March 2012

our trip

huhu
hari ituuu
saya bersama my lovely sister kak muna dgn a'an aman abg sye .dn lain2 .kami semue pergi kelantan ..
untuk pergi ke majlis kesyukuran cikgu sya dan cikgu faiz .so kami ambl kesempatn untuk berjalan2 di kelantan dan terengganu
.walaupun sehari .saya tetap happy .rasa seronok sbb kak muna saya ada .sgt rindu >.<
sehrian kami berjalan ..:)
ok tak nak tulis banyak .just tingglkan beberpe photo ..
kami sgt gembira ketika disana ..banyak story saya dan kak muna bercerita .semuee .kak muna adalah kakak yg plg sye sygi :D ..dy tau spe sye suke .mcm2 lah .hehe .kami berkongsi bnyk cerita :)

ok tenok lah beberapa gmbr kami semasa disana
masa di rantau panjang .banyak tau kami shopping :D
ok .nie kat muziam batu :D




kami sngat wangi masa nie ..sbb bru lps mndi 
my lovely sister yg cantik
budak kecik

aman buat aksi mngoda .HAHA

kami kembar ! jgn jelz :P
the specctttt group :P
yehaaaaa .sye lompat x tinggi .sbb sye gemok :P
kami ! :D

okeyh .ada bnyk lagi gambr .tapi takkan nak masukkan semuekan .tapi kat fb ada semuenye .hehe
the best trip ..hope dapat pergi lagi bersama mereka :D

Wednesday, 14 March 2012

hoi kau !

hee .tolonng lah jangan mesej aq lagi
bosan lah ! tau bosan .
molek2 aku nak kawan2 dgn korg aku jadi benci kat ko lah .
aku sombong ? sbb x balas mesj ko ? so what ? aq mkwe ko ke ? perlu ke aq bls mesj ko yg hnye membuang mse aq.time aku nak belajr pon ko mesj ?erghhh benci aku jumpe menusia yg suke kacau hidup aku lah
bru kenl skli nk ckp suke .makan kaki nak !!!
sory cakap .perengai saya mmg macam nie .
so x payah lah mesej sye cakap macam nie " sombong nye skrg ,org mesj pon x nak bals .ye lah sye tahu lah sapa sye " wtf !
stop gangu hidup aq ok !
dah org x balas msj ko 2.x payah lah berkali2 hantar mesj kat aq.macam x de otak nak pikir yang org x kn bls ko ..
dah lah 2 .kita kenal dekat kem kan .jadi kawan scouts dah lah ..
dri aq nk kwn dgn ko bedua jdi aq benci ..
kalau nak kawan dgn aq jgn pernh cakap yg korg dh suke kat sye ..oushh boleh jadi aq x nak kawan korg teros ! ..
* saya memang jahat ....sebab saya tak suka orang macam nie ..

Tuesday, 13 March 2012

say something

oushh .

nak cakap

bila boleh dengar lagi panggilan "syurge2!" .sangat rindu kan nyaaaa ..
bila boleh jumpa kan ? rindu kat korang sangat2 ..hihi
kat sini ada wana je yang boleh saya lepaskan rindu .
seriesly malam nie tiba-tiba rindu korang.
ehemm abg nadzir yg giler .wah rindu kat kamu ..hehe ..lama x contct lah .no pon dah hilang ...lama lah mmg x cntct dh .. i miss you lah ..:P
wana2 saya rindu kat awak lah .macam mana nie ?
x pe2 .awak duduk mersing .boleh jumpe kat sekolah kan2 ..

* saya rindu kat org yg pnggl saya dgn nama syurge ..rindu rindu rindu ...hohoho (kawan )
harap semue sekali dapat berjumpa semula kan wana ^_^

Saturday, 10 March 2012

My second Lovely

halooo haloo haloo .lama kan tak updte slps smlm bru satu updte 1 blog ..hehe hari nak cerita tentang anak kucing yang baru !

"saya ada 4 ekor anak kucing yang sangat comel (tapi tetap x boleh ganti meow2 sye yg lagi hensem dan comel)
comell .smmgnye saya seorg pencinta kucing >.< so saya sngt gembira dgn kehadrn kucing2 yg melngkapi hidp sye (skema x ayt saya ?hehe )
so .skrg kucing 2 dlam bilik saya yang mmg pon mmg tmpt kucing beranak (bersepah2 dgn buku2 ..bru lps habiz exam .x sempt nak kemas lagi .x pe2 mlm karang ge kelantan .lps balik konfrm bilik nie bersih kan )
tapi kucing 2 penakot -'- .kadag2 je dia manja dia datang dekat .kalau takut dy sorok belakang kotak buku2 ..dy suke marah2 ..hehe
tapi ayah saya tak bagi kucing2 2 duduk dalam bilik .so saya suruh lah ayah saya belikan sangkar yyang besar ! dan letakkan di rumah sebelah ..
ok saya nak tunjuk dia nie ..ting2
comel tak XD

Friday, 9 March 2012

examination !


yeaaa .peperiksaan pengal 1 sudah pun tamat .alhmdllh ...semue ok ! hehe .
cume takut biologi , fizik , addmath ....kimia alhmdllh credt (C) ...tpi sedih lah sbb cuma dapat C je .tpi yg pentg LULUS ! itu plg pntg  ..harap2 3 subjek pntg 2 sye lulus .amin2
SEJARAH sye dapat A- .ok ke 2 ? -'- mcm x jeee .x pe2 .next exam msti dapat A ..berusaha ! ..

okeyhh .memandangkan .exam dah habizz ...saya boleh relaxxxx >.<
cewaahhh ...hari ahad nak pergi kelantan with kak muna ,a'an ,aman ,abg sye dan lain2  untuk pergi mjls khwn cikgu sya dan cikgu faiz :)
seronokkan ....
tpi lps balik 2 .kene siapkan nota sej , agama , bio , fizik ,latihan kimia ,latihan sej ..hoooo patah tangan ..
lumrah seorang pelajr sekolah ..
saya mahu berjaya mencapai cita-cita nak jadi peguam ..insyaAllah .tak pon doktor haiwan .saya minat haiwan .tapi sye paling minat nak jadi peguam ..sbb itulah sye minat sej .tapi bi sye lemah ..huurmm .x pe2 ..perlu berusaha.kan3 :D

* apa sebenarnya yang cuba saya sampaikan ? anda faham ? saya pon tak tahu apa yang cuba saya sampai kan ...