Hey hey !hey . saya NUR JANAAH puteri bongsu EN.ANWAR & PN.ADELENA merangkap tuan punya blog >..< welcome to my offical blog yang menceritakan segala kisah hidup saya ------>(Love Both OF You)Nur Janaah,Nurul Janatul,Nur Atikah,Hafizahwatie,Wana Viwok,Aina Viwok,Miera,Choky,Muna Syahirah,Farah Ain,Shidy,Ain,Lynn,Afida,Nurul Shidah,Max 247 ^_^ ,Megaboys ^_^, A'ar,Iym,Mierul,Fifi,Ob,Hans,Jaq,Eykal,Kim,Virgo ,Aiden,Darius,Shazrin,Aj,Nia,Avian Alvino,My All Big Family<---all of you always make me happy ..love both of you >.<

Friday, 5 August 2011

rapuh

rapuhnya hati seorang wanita 2..
kenapa dia jadi cam 2?
sebelum nie dia adalha seorg yg sngt kuat
kuat untk hadapi seglana
tapi..kenapa dia di tkdrkan skrg jdi seorg yang sgt lemah
tak mmpu mngdp saat2 itu..
dia selalu mengis.
airmatanya selalu mengalir..
kenapa ada org yang tergmk buat hati dia skt..
kenapa hati selalu sakit..
tak tahu nak cerita kat sapa
banyak yang nak dikatakn
tapi semuenya tak tahu nak cerita pada siap
hanya pada kamu saja mr blog,,><
kamu lah diari saya..
sekarang hati nie terlalu rapuh..
terlalu lemah untk hadapi semueanya
airmata terlalu murh untk mnglr..walaupon ketika rindu , sakit
hehe
but..
time kita sakit ada org tak  yang tahu..yang kita sakit?
tak ada kan..
hati yang sangt sakit..yang akbt di sakiti oleh seirg llki.
kesannye smpai sekrg
terukkn?
hati ada lah yang sangat pentg..tapi dia dah terluka
hehe
ada ah jumpe penwr dy?
tak akan kot.kerna dia satu satunya org yg sye saying
haha.
mulut selalutipu cakap tak sayang..
tapi hakikatnya hati selalu berkata yang saya masih sayangkan dia wlpn dah terluka
hehe
senangkan saya maafkan someone 2?
hehe..slgi tak timbl perasaan bnci dlm diri sye.slgi itulh sya boleh memaafkannya
tapi kalau sekali saya cakap saya memnbci seseorg itu kerana tlh lukakn hati
maka saya akan tidk memaafkn nye
tapi saya buakn seorg yang pemarah..
saya susah nak marah..kawa kawan saya pun tahu,,yang nur janaah binti anwar nie tak pandai nk marah orang...
hehhe...
yang dorang tahu nurjanaah binti anwar nie ada lah seorg yang kuat menangis..yang sgt lembt hatinya..><
itulah diri saya...:)
kenapa hati wanita dijadikan terlalu rapuh?

No comments:

Post a Comment

Haa eh dah habis baca ae..tenkiu :)
tapi tak nak comment ke?
comment lah..tulis apa yang ada di hati 2..
biar saya tahu..:))