Hey hey !hey . saya NUR JANAAH puteri bongsu EN.ANWAR & PN.ADELENA merangkap tuan punya blog >..< welcome to my offical blog yang menceritakan segala kisah hidup saya ------>(Love Both OF You)Nur Janaah,Nurul Janatul,Nur Atikah,Hafizahwatie,Wana Viwok,Aina Viwok,Miera,Choky,Muna Syahirah,Farah Ain,Shidy,Ain,Lynn,Afida,Nurul Shidah,Max 247 ^_^ ,Megaboys ^_^, A'ar,Iym,Mierul,Fifi,Ob,Hans,Jaq,Eykal,Kim,Virgo ,Aiden,Darius,Shazrin,Aj,Nia,Avian Alvino,My All Big Family<---all of you always make me happy ..love both of you >.<

Monday, 2 January 2012

jelez ?

ahaaa ..tak sangka ,dalam diam rupenya ada orang berjeruk hati dengan saya lah .hehe .baru tahu lepas baa blog dia :PPP
tapi kenapa2 ?
alaa sebab handphone je kot ..hehehe :P
wahaa dia jelez saya dapat handphone baru slps hp lme sye hlg .
dia ingat saya nak beli hp murah2 je .
dah tu masuk kedai terus2 nampk hanphone SAMSAUNG CORBY ii .terus nak >.<


niat hati mamng nak beli hp samsung pape je ..sbb samsung murah .nokia mahal :PP
hehe .
akak saya jelez saya beli handphone nie ..hehe
hohoho .tak payah nak jeles sangat .dan jangan nak tiru nak beli hp nie .aq terajang kau .beli hp jenama lain .
sedap hatitulis kat blog ,nnti nak beli jgk .ada satu hp dah lah :P
.aku beli pakai duit aku .abah tambah sikit je .nak suruh abah beli betul .jangan harap .tunggu lah sampai aku dah keje :P.abah kata sebagai satu pengajaran buat telfn yg dy beli 2 hilang .ehehe


tau tak ,kalau boleh nak beli handphone yang lama nie
tapi tak mampu duit ada sikit je x((( handphone nie dulu beli 600 lebih ..mahal2 .nak cekau mana duit
last2 beli handphone 2 299 .murahkan . ada facebook pon ..
hehehe


* mana lah hp lama 2 aek ? jatuh tengah jalan ke ? ke orang sorok ?hohoho
pulangkanlahhh ><


ok , so kakak ku .jangan berjeruk hati ye .hp awk mahal hp sye murah :P
hahaha .sukenye bila awak cemburu .ahakks ^_^
alaa hp tu besr sgt >< mcm org tua punye .nak hp lama2 x((


hehe ..so kuatkan azam kau nak beli hp mcm 2..ala kumpl duit setahun da boleh beli ..tapi jangan membazirrr .dah ada satu hp dah lah .kau tu baru sekolah ,belum kerja . satu hp sudh :PP


#mood skrg == hati sedih macam nak meraung je .tapi tak nagis pon , sakit kat dalam je .haishh asal nie ?HAHA  ,hati aku yang menagis kot .kuatka hati .semoga boleh melalui hidup yang baru 2012 :D

1 comment:

  1. hahahha..ada saya kisah...mmg saya mahu beli phne cam kamu,tapi,tak kan la aQ mahu beli yang sama cam ko.hahahha

    ReplyDelete

Haa eh dah habis baca ae..tenkiu :)
tapi tak nak comment ke?
comment lah..tulis apa yang ada di hati 2..
biar saya tahu..:))